COSMOPROF Worldwide Bologna се отлага за май 2021г.

Cosmoprof Worldwide Bologna стартира своята рекламна кампания и обяви нови дати: следващото събитие от поредицата ще се проведе в Болоня от 27 – 31 май 2021.

Изложението, първоначално планирано за март, беше отложено, поради опасенията на търговските асоциации, професионалистите и ограниченията за пътуване. Организаторите ще продължат да наблюдават развитието на пандемията, за да гарантират на участниците едно качествено преживяване при пълно спокойствие и безопасност.

Красотата цъфти през май

Предстоящото издание ще бъде популяризирано чрез новата рекламна кампания „Цъфтяща красота“, проектирана от италианската агенция Heads Collective и фотографа Джулио Рустичели за всички международни шоута на Cosmoprof. Кампанията насочва вниманието към свят, пълен с цветя, багри, красота и разнообразие, приканвайки ни да открием всички сходни вкусове в Cosmoprof Network.

Цветето, символизиращо чистота, хармония и силата на природата, е главният герой на всички снимки. Истинска почит към индустрията за красота и нейното силно желание да разцъфти отново и да се рестартира като следствие от настоящата трудна икономическа ситуация.

Кампанията и графика на събитията може да разгледате на следния линк.