Презентация SNF x CSP Trade

Имаме удоволствието да Ви поканим на виртуална презентация, която организираме, съвместно с фирма Си Ес Пи Трейд ООД.

Основана през 2009 г. фирма Си Ес Пи Трейд ООД е специализирана в доставката и дистрибуцията на суровини за козметика. Представител е на няколко фирми за България, като SNF е една от тях.

SNF – Световен лидер в производството на водоразтворими полимери

Компанията е със седалище Андрези, Франция и е водещ производител на водоразтворими полимери с първични производствени бази във Франция, САЩ и Китай. През последните 40 години SNF е натрупала и разработила значителен опит в полимерната химия, предназначена за специализирани пазари, като козметичната индустрия и продуктите за лична хигиена.

SNF използва прецизно най-новите полимеризационни технологии за синтезиране и производство на анионни, катионни, амфотерни и нейоногенни полимери.

Това ноу-хау в областта на мономерите, полимерния дизайн и приложенията за промишлени процеси позволява на SNF да реагира и да предлага иновативни решения в съответствие с променящите се тенденции и нужди на пазара.

Презентацията ще води Véronique Réveillé, Технически мениджър продажби в направление лични грижи.

Основните категории продукти, които ще бъдат представени са за влагане в: Продукти за грижа за кожата, за косата и продукти за баня

Презентацията на фирмата ще се състои на 20.04.2021 г. от 13:00 h.

Участието в събитието е със свободен достъп!
Работен език: български (на самата презентация ще бъде осигурен симултанен превод в реално време)

Продължителността ще бъде около 2 часа.

За да участвате е необходимо само да попълните следната регистрационна форма!