ИАНМСП организира търговска мисия за сектор козметика -10 компании присъстват на мащабното изложение Cosme Tokyo 2023

ИАНМСП организира търговска мисия за сектор козметика, която води 10 компании на мащабното изложение Cosme Tokyo 2023, гр. Токио, Япония.

В рамките на няколко дни участниците “ЕТ Кокона – Таня Калакунова”, “Дори Лукс”, “Инова БМ”, “Биофарма Лабораторис”, “Билка Лайфстайл”, “Етерични масла и билки”, “Промопак”, “Икаров”, “Катеко” и “Булаттарс продакшън компани” имат възможност да посетят изложението и съпътстваща част и да намерят нови клиенти и партньори.

Международната изложба Cosme Tokyo 2023 е една от най-значимите международни изложения за козметика, която се провежда в Япония, в близост до столицата Токио. Изложението предоставя възможност за представяне на продукти и услуги, свързани с индустрията за красота и козметика, тъй като не само осигурява навлизането на японския и азиатския пазар, но също така помага и за сключването на сделки с международни посетители.

Широката гама от продукти, които това събитие може да представи, включва продукти за грижа за кожата и тялото, грим и козметика, продукти за грижа за косата и стилизиращи инструменти, парфюми и аромати, грижа за бебешка кожа, козметични аксесоари, промоционални стоки, продукти за лична хигиена и др.

Проявата се организира в изпълнение на дейност 1 „Организиране на търговски мисии в чужбина” по проект BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.