Здраве Бебе БИО – продукт на годината на PROGRESSIVE AWARDS 2020

На 6 октомври 2020 списание Рrogressive връчи ежегодните награди – PROGRESSIVE AWARDS.

На официална церемония в хотел Маринела бяха отличени най-добрите компании и брандове в бързооборотния сектор в 9 категории: Международен Ритейлър, Производител, Локален Ритейлър, Вносител, Дистрибутор, Продукт – Храни, Продукт – Нехрани, Продукт – Напитки, Най-добър Проект за Социална отговорност.

Здраве Бебе БИО спечели наградата в категория Продукт – Нехрани. Серията е сертифицирана от Ecocert Greenlife по международния стандарт Cosmos Organic, гарантиращ за органичния и натуралния произход на съставките.

Здраве Бебе БИО е бебешка козметика, създадена с грижа към човека и природата. Във формулите на продуктите влизат само био и натурални съставки, отгледани без пестициди и химикали. Освен че е био, тя е дерматологично тествана и изключително подходяща за новородени.

Наградата беше връчена на Мария Вельова, бранд мениджър на Здраве, която с нескрито вълнение сподели: „Радваме се, че ние, от Арома, успяхме да преминем през процедурата по сертификация по най-високия стандарт Cosmos Organic и да предложим на българските потребители органична козметика и то на достъпни цени. Защото всяко българско бебе го заслужава.“