Българското участие в най-голямото изложение за козметика в Близкия изток Beautyworld Middle East

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българско национално участие в най-голямото търговско изложение в Близкия изток за парфюмерия и козметика Beautyworld Middle East, което се проведе в периода 5-7.10.2021г. в Дубай, ОАЕ.

Тазгодишното издание отбелязва 25-тия юбилей на изложението, което ежегодно събира близо 2000 щанда на компании от цял свят и бива разгледано от над 50 000 посетители.

Изграден бе български щанд с площ от 150 кв. м., на който бяха представени 18 български компании, специализирани в производството на етерични масла, парфюмерийни изделия, бяла и декоративна козметика, продукти за професионална употреба, хигиенни продукти и много други.

Beautyworld Middle East е отлична бизнес платформа за предприятия от всякакъв мащаб, които искат да навлязат на пазарите в Близкия изток. Освен възможност за увеличаване на пазарния дял на международните пазари, събитието представя последните иновации в сектора и предоставя възможности за участие в богата съпътстваща програма от семинари и уъркшоп сесии.

Участието на Beautyworld Middle East 2021 се организира в изпълнение на дейностите по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.